Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Cel mai mare karaoke din Romania va avea loc pe 18 mai, la Timisoara

Dupa ce au cantat anul trecut alaturi de peste 13.000 de oameni in Piata Sfatului din Brasov, Daniel Buzdugan si Mihai Morar si-au pus in gand sa doboare un nou record, cu ocazia celui mai mare karaoke din Romania, care va avea loc in Piata Operei din Timisoara, vineri, 18 mai, de la ora 19:00. Razvan Popescu de la Radio Zu a venit astazi, la Neatza, pentru a vorbi despre cel mai mare karaoke din Romania.

"Vrem sa il facem mai mare ca cel din Brasov, unde au fost 15.000 de oameni. Acum facem la Timisoara, iar poate data viitoare pe National Arena", a declarat Razvan Popescu de la Radio Zu.

Pe scena vor urca Smiley, Adi Sina, Andra, Connect R, Corina, Vunk, Alex Velea, CRBL, Alex Velea, Deepside Deejays, Narcotic Sound si Cristian D, Delia, Volta, precum si gasca de la Radio Zu, care repeta si in acest an cel mai mare karaoke din istorie.

Fiecare artist/ trupa isi va incheia momentul cu un super hit de karaoke. Versurile vor rula pe ecrane gigant, iar o serie de microfoane amplasate in Piata Operei vor capta vocile tuturor celor pusi pe cantat. Intreg ansamblul format din scena si ecrane depaseste 40 de metri in latime si 10 metri in inaltime. Mai mult, Buzdugan si Morar promit si un moment surpriza.

Forza ZU in Timisoara este un eveniment cu intrare libera si poate fi urmarit in direct pe Antena 2 (de la ora 20:00) si pe pagina de Facebook Radio ZU.Foto: Facebook

Recomandari