Căutare Live

Celebrul chitarist Slash va primi o stea pe Walk of Fame!

Celebrul chitarist Slash, fost membru al trupei "Guns'n'Roses", va primi o stea pe "Walk of Fame", in semn de respect pentru intreaga sa cariera, potrivit BBC.

In cadrul ceremoniei, care va avea loc pe 10 iulie, in fata clubului Hard Rock Caffe, din Los Angeles, vor fi prezenti si producatorul muzical Robert Evans si actorul american Charlie Sheen.

Reprezentantii Camerei de Comert, din LA, care se ocupa cu oferirea acestor distinctii, au spus despre Slash ca este "unul dintre cei mai mari chitaristi rock din lume".

Slash, pe numele sau adevarat Saul Hudson, este cunoscut in lumea intreaga ca fiind fostul chitarist al trupei Guns'n'Roses. Dupa destramarea trupei, Slash a avut mai multe proiecte muzicale, insa a revenit cu adevarat in atentia publicului prin intermediul primului sau album solo, in 2010.

In mai, anul acesta, Slash si-a lansat cel de-al doilea album, intitulat "Apocalyptic Love".

Foto: greenobles.com

VIDEO! Asculta noua melodie Nico - "Sweetie"!... Iris nu poate canta pe Arena Nationala, Lady Gaga, da!...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri