Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30X Factor

Chitara favorita a unuia dintre membri trupei rock norvegiene Dimmu Borgir a fost furata la Bucuresti

In iunie au venit sa cante in Romania, iar frumusetea femeilor de aici le-a rapit mintile. O celebra trupa de rock din Norvegia a mai pierdut, insa, ceva la noi in tara. Astazi, pe pagina oficiala de Facebook a artistilor a aparut un anunt care nu ne face cinste: chitara favorita a unuia dintre membrii formatiei a fost furata la Bucuresti.

Cu ochii dupa romance, rockerii de la Dimmu Borgir au uitat sa aiba grija de instrumente. Asa se face ca una dintre chitarele favorite ale chitaristul formatiei, a disparut la Bucuresti. Pentru ca nu i-au dat inca de urma, norvegienii au hotarat sa ceara ajutorul fanilor.

"In timpul festivalului OST din Romania, care a avut loc pe data de 14 iunie 2012, chitara principala si cea mai iubita a lui Silenoz a fost furata. Inca nu a aparut asa ca ii rugam pe oameni sa fie cu ochii in patru dupa acest instrument, care este unicat - este prima chitara ESP a lui Silenoz." au scris rockerii pe Facebook. Mesajul e insotit de cateva fotografii ale instrumentului.

La Bucuresti, n-a mai apucat sa cante la valoroasa chitara. Instrumentul a disparut la venirea rockerilor, in aeroport. Mesajul rockerilor s-a raspandit rapid pe retelele de socializare, iar acum fanii formatiei sunt in cautarea instrumentului.

Recomandari