Căutare Live

Chitara lui John Lennon a fost vanduta cu peste 400.000 de dolari

Chitara lui John Lennon a fost scoasa la licitatie la New York si vanduta pentru 408.000 de dolari. La legendarul instrument a cantat atat liderul trupei The Beatles, cat si George Harrison.

Chitara a fost fabricata in urma cu o jumatate de secol de firma VOX.

"Compania Vox este renumita pentru amplificatoarele sale, iar membrii trupei Beatles foloseau mereu echipament de sunet de la Vox. Insa Vox a incercat sa intre si pe piata producatorilor de chitare. Asadar chitarele Vox sunt destul de rare", a declarat Martin Nolan, reprezentantul casei de licitatii.

Dar aceasta chitara e unica! John Lennon a folosit-o in videoclipul hitului "Hello, Goodbye", in 1967. Cateva luni mai tarziu, colegul sau de trupa, George Harrison a cantat la aceasta chitara "I Am The Walrus", in platoul unei emisiuni. Nu-i de mirare ca instrumentul si-a facut cu usurinta loc intre "legendele muzicii". Asa se si numeste licitatia care a avut loc in acest weekend la New York.

Suma obtinuta in urma licitatiei a depasit cu mult asteptarile organizatorilor.

Mihai Traistariu, suparat pe romanii din Spania pentru ca n-au votat la Eurovision. "Unde au fost? La bere?"... Premiera la Neatza cu Razvan si Dani! Heaven a lansat piesa "Viata-i frumoasa"...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri