Căutare Live

Claudia Patrascanu este acum Claudette

V-a cucerit inimile cu proiectul Sexxy, iar acum, Claudia aka Claudette revine cu o noua imagine fresh si atractiva, un nou single, un site nou si multe surprize.

In sedinta foto recent realizata Claudia apare intr-o forma maxima, puternica si senzuala, proaspata si incitanta. Pozele au fost facute de fotograful Edward Aninaru, locatia fiind una inedita si anume penitenciarul Jilava, la o temperatura de - 10 grade. Sedinta foto poate fi vazuta pe siteul official al artistei: www.claudette.ro

Around The World in colaborare cu Sonny Flame este single-ul prin care artista a revenit in forta pe scena muzicala din Romania. Piesa a fost compusa de Mihai Ristea si a fost foarte bine primita de fani, radiouri si cluburi.

"Nu ne-am vazut de mult, dar stiu ca sunteti cu ochii pe mine din 1998, de cand v-am cantat prima oara "Sexy,sexy". In deceniul schimbarilor fulgeratoare, am ales sa ma reinventez si o fac cu aplomb. So, would you like to travel with me "Around the world"? "

Foto: Claudette

Julio Iglesias: Din poarta lui Real Madrid la Cerbul de Aur!... INON lanseaza “Give Me The Sunlight”...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri