Căutare Live

Clipul oficial al ”Yodel It”, melodia cu care Ilinca și Alex Florea ne vor reprezenta la Eurovision 2017, a fost primit foarte bine de public. Foștii concurenți X Factor, în cărți pentru marele trofeu

I-am cunoscut la X Factor, i-am ascultat interpretând cele mai dificile piese, iar acum sunt gata să cucerească Europa. Vorbim despre Ilinca și Alex Florea, duo-ul care va reprezenta țara noastră la Kiev, în luna mai a acestui an.

I-am cunoscut la X Factor, i-am ascultat interpretând cele mai dificile piese, iar acum sunt gata să cucerească Europa. Vorbim despre Ilinca și Alex Florea, duo-ul care va reprezenta țara noastră la Kiev, în luna mai a acestui an.

Filmările pentru videoclipul piesei pe care cei doi o vor interpreta pe scena Eurovision au avut loc la Cluj-Napoca. Ce a ieșit?

Regia videoclipului este semnată de Dan Petcan, care a lucrat, de-a lungul timpului, cu artişti ca Holograf, 3 Sud Est, Andreea Bănică şi Alina Eremia. De producţia videoclipului, sustinut de Primaria Municipiului Cluj-Napoca, s-a ocupat Cat Music.

“Am avut ocazia să lucrăm cu o echipă de profesionişti şi, deşi au fost trei zile grele şi obositoare, a fost o experienţă minunată. A fost primul nostru clip şi suntem foarte mândri de ce a ieşit“, a transmis Ilinca. De cealaltă parte, Alex Florea a mărturisit că a fost pentru prima dată la Cluj și a fost de-a dreptul cucerit de frumusețea orașului.

Potrivit presei de peste hotare, piesa românilor noștri se află printre primele zece favorite la marele trofeu de anul acesta. Au existat și probleme cu privire la organizarea evenimentului din acest an. Reprezentanta Rusiei are interzis la Eurovision.

Eurovision 2017 va avea loc pe 9 și 11 mai, cele două seri de semifinală, iar finala se va desfășura pe 13 mai 2017, la Kiev.

Doctor Alban, artistul care a scris ISTORIE se ține VERDE! Codițe, energie cât cuprinde, muzică, ce, mai, 'It's HIS Lif... Tată-fiică, relația perfectă! Robbie Williams cântă în franceză, după ce a învățat limba odată cu fetița lui de patru an...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri