Antena Căutare

Concertele pe care muzicianul jazz Dominic Miller urma să le susţină la Bucureşti şi Cluj-Napoca, anulate

Concertele pe care muzicianul jazz Dominic Miller urma să le susţină la Bucureşti, în clubul Control, şi la Cluj-Napoca, în Form Space, pe 16, respectiv 17 martie, au fost anulate.

Chitaristul de origine argentiniană Dominic Miller urma să concerteze în România împreună cu Nicolas Fiszman (bas), Mike Lindup (clape), Santiago Arias (bandoneon), Rhani Krija (percuţii) şi Jacob Karlzon (clape) în cadrul seriei Jazz Nouveau.

Clubul bucureştean Control a transmis miercuri: „Ne pare rău să vă anunţam că, din cauza creşterii numărului persoanelor infectate cu COVID-19 în Bucureşti, am decis să anulăm toate evenimentele programate în club în perioada următoare, atât concerte cât şi petreceri”.

Reprezentanţii clubului au spus că vor anunţa pentru fiecare eveniment în parte detalii referitoare la returnarea contravalorii biletelor şi, după caz, reprogramarea lor. „Momentan clubul va rămâne deschis doar în regim de terasă/ bar/ braserie, cu monitorizarea strictă a numărului de persoane din interior. Urmărim cu mare atenţie evoluţia situaţiei şi recomandările autorităţilor, vom reveni cu update -uri de câte ori se schimbă ceva”.

De cealaltă parte, organizatorii evenimentului de la Cluj-Napoca au transmis într-un comunicat: „Siguranţa cetăţenilor este cea mai importantă, motiv pentru care ne conformăm măsurilor de restricţii luate la nivel naţional şi recomandăm tuturor să urmeze instrucţiunile pe care le primim. Concertul va fi reprogramat în cadrul următorului turneu pe care Dominic Miller Group îl va face, cel mai probabil în primăvara anului viitor”. Banii pe biletele achiziţionate vor fi returnaţi de operatorii iabilete.ro şi bilete.ro în cel mult 30 de zile.

Sursa : news.ro

Un documentar despre cântăreaţa americană Suzi Quatro, în iulie în cinematografe... MMB Showcase Festival, concert Urma şi petreceri cu DJ, între evenimentele din clubul Expirat anulate...

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Mesaje de Sfântul Nicolae 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica
Sfântul Nicolae este sărbătorit pe data de 6 decembrie. Conform statisticilor, peste 700.000...
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022. Racii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022 spune că nativii din zodia Racului au nevoie de odihnă....
Parteneri
Prăjitura Krem a la Krem. Rețetă de colecție
Catine.ro
Ultimele știri
x