Concertul de la Bucuresti al Cesarei Evora a fost anulat

Cesaria Evora a fost operata azi-noapte pe cord, astfel ca s-a vazut nevoita sa-si anuleze toate concertele din urmatoarele luni, inclusiv pe cel de pe 15 mai, de la Bucuresti.

Veste trista pentru fanii Cesaria Evora. Dupa concertul de sambata de la Lisabona, cantareata a inceput sa se simta rau, fiind internata de urgenta luni la un spital din Paris. Ea acuza dureri in dreptul inimii astfel ca i-au fost facute analize amanuntite.

Organizatorii concertului de la Bucuresti, Trilogy Media, au confirmat informatia noastra si au declarat pentru Antena1.ro ca in momentul de fata se discuta de o reprogramare a concertului pentru perioada 28-30 octombrie, iar in aceasta dupa-amiaza se va lua o decizia in legatura cu cei care vor sa-si ia banii inapoi pe bilete.

Azi-noapte, dupa ce starea ei s-a agravat, a fost dusa imediat in sala de operatii, unde a suferit o interventie chirurgicala pe cord.

Operatia a durat patru ore si a fost cea de-a doua majora pe care Cesaria a avut-o de indurat. In 2008 ea a suferit un atac cerebral pe scena, in timpul unui concert, si a fost operata de urgenta pentru a i se scoate cheagul de sange format pe creier.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri