Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Concertul de la Bucuresti al Cesarei Evora a fost anulat

Cesaria Evora a fost operata azi-noapte pe cord, astfel ca s-a vazut nevoita sa-si anuleze toate concertele din urmatoarele luni, inclusiv pe cel de pe 15 mai, de la Bucuresti.

Veste trista pentru fanii Cesaria Evora. Dupa concertul de sambata de la Lisabona, cantareata a inceput sa se simta rau, fiind internata de urgenta luni la un spital din Paris. Ea acuza dureri in dreptul inimii astfel ca i-au fost facute analize amanuntite.

Organizatorii concertului de la Bucuresti, Trilogy Media, au confirmat informatia noastra si au declarat pentru Antena1.ro ca in momentul de fata se discuta de o reprogramare a concertului pentru perioada 28-30 octombrie, iar in aceasta dupa-amiaza se va lua o decizia in legatura cu cei care vor sa-si ia banii inapoi pe bilete.

Azi-noapte, dupa ce starea ei s-a agravat, a fost dusa imediat in sala de operatii, unde a suferit o interventie chirurgicala pe cord.

Operatia a durat patru ore si a fost cea de-a doua majora pe care Cesaria a avut-o de indurat. In 2008 ea a suferit un atac cerebral pe scena, in timpul unui concert, si a fost operata de urgenta pentru a i se scoate cheagul de sange format pe creier.

Recomandari