Căutare Live

Constantin Dolanescu a facut puscarie?

Fratele lui Ion Dolanescu a stat10 luni in arestul Politiei pentru ca a fost acuzat de inselaciune

Invitat la Acces Direct, Constantin Dolanescu a recunoscut faptul ca in 1997 a fost retinut de Politie, dar a subliniat ca zilele pe care le-a petrecut in inchisoare nu au constituit urmarea unei condamnari definitive ci a unei proceduri prealabile judecatii. "Am stat 10 luni in arestul Politiei Romane dar nu am facut nici o zi de puscarie. Problema s-a rezvolvat pentru ca am fost nevinovat".

Fratele fostului cantaret a pus lungul timp petrecut in arestul Politiei pe seama incompetentei avocatului repartizat din oficiu. Pe intreaga perioada, aparatorul legal nu i-a luat nici o declaratie ci ii cerea sa faca rost de banii care constituiau prejudiciul.

Constantin i-a compus o melodie mult mai celebrului sau frate, pe care a si cantat-o in premiera la Acces Direct.

Julio Iglesias: Din poarta lui Real Madrid la Cerbul de Aur!... VIDEO! Vezi in premiera videoclipul piesei "Fun"- Ciprian Robu feat Blanche!...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri