Căutare Live

CRBL a hotarat: "De astazi, sa fie Petre!"

Multe i-au trecut prin cap lui CRBL, dar ultima idee parca le despaseste pe toate. Artistul vrea sa revolutioneze modul in care se distreaza romanii, folosind puterea magica a lui Petre.

Petre este cel mai de gasca baiat! Canta, danseaza, vaneaza caprioare, e baiatul care da liber la petrecere si toata lumea se simte bine cand il are p-aproape. Ne face cunostinta cu el nimeni altul decat creatorul sau, CRBL!

"Petre e prietenul tuturor, e cel care poate sa fie presedinte in tara asta, ca o sa ia toate voturile! As vrea sa se implementeze si vorba asta, Petre. Unde mergem in seara asta, la Petre! Unde e Petre? La Petre", a explicat CRBL. Fara spune, insa, ca este vorba despre o noua piesa, "o noua abordare a petrecerii, distractie asa cum stie numai el sa faca".

Iar in noua lume a lui CRBL, fetele sunt caprioare, pentru cei care vor sa stie cum se pupa dragostea cu muzica. Exista si dansuri romanesti, un fel de Gangam Style autohton, pentru pasionatii de miscari exotice! "Am vrut sa fac un dans simplu, de roman", a mai tinut sa precizeze artistul.

Pana atunci, insa, petrecerea se muta la "Te cunosc de undeva"! Sambata, de la ora 20.30, va fi marea finala!

Jimi Hendrix - 70 de ani de la nasterea celui mai mare chitarist al tuturor vremurilor... Va mai amintiti de "End of the Road", cea mai tare balada a anilor '90? Trupa Boyz II Men inca mai exista...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri