Căutare Live

CRBL a lansat videoclipul noii sale piese, "Petre". Urmareste-l aici!

CRBL are un nou single, „Petre”, si un videoclip la fel de proaspat, prezentat in premiera la „Neatza cu Razvan si Dani”. Artistul a lansat si un dans pe noua lui piesa, pe care il compara cu celebrul Gangnam Style.

„Petre” este noua melodie semnata de CRBL featuring Adda. Tanara cantareata a mai colaborat cu Pacha Man, alaturi de care a lansat piesa „Loverboy”, compusa de Marius Moga.

CRBL a prezentat videoclipul melodiei la „Neatza cu Razvan si Dani” si le-a invatat pe gazdele emisiunii dansul creat special pentru acest single. Artistul spune ca dansul lui este la fel de simplu precum Gangnam Style si poate fi executat de oricine.

Justin Bieber nu mai e liderul vizualizarilor pe youtube. PSY a trecut pe primul loc!... Sorin Chifiriuc, fost component al trupelor Iris, Sfinx si Roata, a renuntat la muzica si s-a calugarit...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri