Cristi Minculescu are nevoie de un nou transplant!

Veste soc in muzica romaneasca: Cristi Minculescu se retrage din viata profesionala din cauza problemelor de sanatate. Are nevoie de un nou transplant, conform evz.ro.

Dupa un transplant dramatic de ficat, suferit cu doi ani in urma, Cristi Minculescu urmeaza acum sa se supuna unei noi interventii, la fel de dificile.

Artistul are nevoie de un rinichi nou si conform evz.ro, tot sotia lui va fi donatoarea. Doamna Minculescu i-a donat cu doi ani in urma lui Cristi ficatul de care avea nevoie si este acum dispusa sa mai treaca inca o data prin acelasi sacrifciu.

Contactata telefonic, Rodica Minculescu a infirmat insa retragerea artistului din viata muzicala, precum si iminenta operatiei de rinichi, promitand sa dea mai multe detalii despre starea de sanatate a lui Cristi la intoarcerea in Romania, cei doi soti aflandu-se deocamdata la o clinica medicala din Germania.

Impresarul trupei Iris a fost ceva mai generos in declaratii: "Este adevarat ca solistul Cristian Minculescu este chiar acum in Germania, la clinica, impreuna cu sotia, merge acolo la fiecare trei luni.

Eu spun ca e o informatie gresita privind iminenta unui transplant. Boala pe care a avut-o el la ficat este o boala hepato-renala. Ea afecteaza ambele organe, nu a fost doar la ficat, nu a fost doar hepatica.

Asta este natura ei. Printr-o situatie speciala s-a dezvoltat atat de mult la Cristi. In principiu, se dezvolta doar la rinichi, la foarte putini se intinde si la ficat, cum a fost la el. Deocamdata, nu stiu sa se puna problema unui iminent transplant de rinichi", a dezvaluit Cristi Nicoara pentru evz.ro.

Foto: Intactimages.ro

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri