Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cum si-au adus aminte fanii de Michael Jackson, in ziua in care regele pop ar fi implinit 54 de ani

Fanii regelui pop au demonstrat cat de loiali sunt. Cei carora muzica lui Michael Jackson le-a schimbat viata i-au simtit lipsa acestuia, in ziua in care artistul ar fi implinit 54 de ani.

Fanii lui Michael Jackson ii simt cu siguranta lipsa celui pe care il considera idolul lor. Mai multe persoane au lasat poze, flori, vederi si diferite alte cadouri pentru Michael Jackson in cimitirul Forest Lawn din Los Angeles, unde acesta este inmormantat. Cantaretul, care a facut istorie si a revolutionat industria muzicala, si-ar fi sarbatorit miercuri cea de-a 54-a aniversare, daca ar fi fost inca in viata.

Regele pop a fost omagiat si de romani. Vezi mai multe detalii in video de mai jos!

Michael Jackson a murit la 25 iunie 2009, intr-un spital din Los Angeles, in urma unui stop cardiac suferit la locuinta sa. Moartea lui a atras atentia intregii lumi, ceremonia de comemorare fiind urmarita de aproximativ un miliard de oameni.

Michael Jackson este unul dintre putinii artisti care au intrat de doua ori in Rock and Roll Hall of Fame. Printre alte realizari se numara si 13 recorduri Guinness, incluzand recordul pentru „ cel mai de succes entertainer din toate timpurile”, 14 premii Grammy, 26 premii A.M.A.(American Music Awards), 12 premii W.M.A.(World Music Awards), 17 single-uri numarul unu in Statele Unite (incluzad 4 ca membru al formatiei The Jackson 5) si vanzari de peste 800 de milioane de discuri, fiind unul dintre cei mai vanduti artisti din istorie. Michael Jackson a strans si a donat peste 300 de milioane de dolari prin intermediul a 39 de actiuni de caritate si prin intermediul propriei sale fundatii, Fundatia Heal the World.

sursa foto: hepta.ro

Recomandari