Căutare Live

Cum sună Ed Sheeran, dis-de-dimineață, în pijamale! Două domnișoare s-au apucat de improvizat și a ieșit un super COVER al piesei ”Shape of you”

Două tinere domnișoare au reușit performanța de a ajunge celebre pe internet, într-o ținută atipică, și anume în pijamale.

Două tinere domnișoare au reușit performanța de a ajunge celebre pe internet, într-o ținută atipică, și anume în pijamale.

Cele două s-au pus într-o dimineață pe improvizat și au realizat cu soi de cover al piesei ”Shape of you” a lui Ed Sheeran, la pian, la dublu.

Cunoscute deja în lumea muzicală pentru duetele pian-vioară, cele două arată că talentul nu ține cont nici de momentul zilei și nici de rochia de gală cu care ar fi trebuit să urce pe scenă. Direct din confortul casei, la pian, a ieșit o minunăție! Priviți!

Video viral! Trei moldoveni din Italia fac furori cu piesa asta! Ascultă şi tu "Suna-n toată Europa", o melodi... Piesa momentului face senzație printre toți îndrăgostiții! The Motans a lansat o piesă pe care trebuie neapărat s-o ascu...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri