Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Dacă nu ai ascultat încă noua piesă a lui Randi, ar fi cazul să dai PLAY! "De ce dansezi așa" va alina multe suflete rănite: "De mână cu el, dansezi pentru mine și nu știu ce simt. E rău sau e bine?"

După piesa "Puteri asupra mea", piesa care a cucerit repede publicul, Randi lansează o nouă melodie, extrem de sensibilă. "De ce dansezi așa" ilustrează o poveste de iubire dificilă, iar clipul este cât se poate de pasional. 

După piesa "Puteri asupra mea", piesa care a cucerit repede publicul, Randi lansează o nouă melodie, extrem de sensibilă. "De ce dansezi așa" ilustrează o poveste de iubire dificilă, iar clipul este cât se poate de pasional.

Artistul îşi pune în practică mişcările de dans de care, cu siguranţă, vă era dor, după Dansez. Aşa cum v-a obişnuit, Rândi da dovadă de multă inspiraţie, piesele sale de dragoste fiind din ce în ce mai îndrăgite.

Dacă iubiţi şi trăiţi o poveste atipică de dragoste, trebuie neapărat să ascultaţi piesa asta şi să urmăriţi imaginilie. Aşa că daţi un PLAY şi lăsaţi-vă purtaţi de val.

Recomandari