David Duchovny a făcut spectacol la București, pe scena Sălii Radio

 

Celebrul actor și cântăreț american David Duchovny a concertat pe 10 februariepe scena Sălii Radio din București, unde a ținut publicul în picioare pe întreg parcursul spectacolului său. Artistul, cunoscut pentru rolurile din serialele ”Dosarele X” și ”Californication” a susținut un recital de o oră și jumătate, cu piese blues, rock and roll și pop.

David Duchovny, în vârstă de 58 de ani, s-a simțit ca acasă pe scena Sălii Radio din București, unde a susținut aseară un concert de aproximativ o oră și jumătate, bucurându-și fanii cu piese de pe cele două albume pe care le-a lansat până acum, Hell or Highwater și Every Third Thought.

Publicul s-a ridicat în picioare încă de la începutul spectacolului și s-a bucurat de energia transmisă de artistul american, acesta părăsind nu o dată scena pentru a-și saluta fanii, dând mâna cu spectatorii aflați în Sala Radio.

David Duchovny s-a bucurat de faimă încă de la sfârșitul anilor ’80, când a jucat în serialul de succes ”Dosarele X”, iar mai apoi a continuat cu ”Californication”, rolurile din ambele seriale aducându-i premiul ”Globul de Aur” pentru cel mai bun actor. Ulterior, actorul s-a întors la prima dragoste, muzica, lansând două albume.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI