Delia, Carla's Dreams și ATB vor încinge noaptea dintre ani, în Piața Constituției! Revelionul Centenar, un maraton de muzică și spectacol

 
+2 click pentru
galerie

Piaţa Constituţiei este pregătită să-i primească pe bucureştenii care vor petrece Revelionul în centrul Capitalei. Scena impresionată, lungă cât un teren de fotbal şi înaltă de 20 de metri de pe care vor cânta cânta cele mai cunoscute trupe şi artişti, este deja instalată şi se fac ultimele probe.

Peste 50.000 de bucureştei sunt aşteptaţi la revelionul din stradă care se va încheia, ca în fiecare an, cu un spectaculos foc de artificii. Carla's Dreams, Antonia, The Motans sau Delia anunţă un show incendiar.

„Avem o surpriză internaţională anul acesta pentru că, după 12 noaptea, dj-ul ATB va veni să mixeze în Capitală”, spune Raluca Ganea , organizator.

Unul dintre cele mai aşteptate momente este focul de artificii care în acest an va dura 15 minute. 

Cei care vor să vină în Piaţa Constituţiei, trebuie să ştie că de mâine vor fi luate măsuri speciale pentru zona Palatului Parlamentului. Bulevardele Unirii şi Libertăţii vor fi închise circulaţiei, de pe 31 decembrie, ora 13, şi până pe 1 ianuarie, la ora şase dimineata.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI