Căutare Live

”Despacito”, celebra piesă a lui Luis Fonsi, a fost detronată! Asta-i piesa latino cu cele mai mari vânzări în SUA

Piesa ”Despacito”, care a răsunat luni de zile în toate colțurile lumii a fost detronată de ”Clandestino”, cea mai recentă colaborare dintre Shakira şi Maluma, conform anunțului făcut de Bilboard. 

Piesa ”Despacito”, care a răsunat luni de zile în toate colțurile lumii a fost detronată de ”Clandestino”, cea mai recentă colaborare dintre Shakira şi Maluma, conform anunțului făcut de Bilboard.

”Clandestino” este cea de-a treia colaborare a celor doi artişti columbieni: este vorba de un ”trap” senzual lansat anticipat ca urmare a unei scurgeri pe internet săptămâna trecută.
Este de asemenea lansarea care a atins cea mai înaltă poziţie pe lista pieselor latino cele mai populare, cele mai vândute şi difuzate în 'streaming' sau la radio, noua piesă debutând pe locul 17.

Ba mai mult, ”El Dorado”, noul album pe care cântăreaţa columbiană l-a lansat anul trecut, rămâne pe primul loc al albumelor latin-pop cele mai vândute şi al patrulea cel mai popular în limba spaniolă.

La rândul său, ”F.A.M.E.” (2018), cea mai recentă producţie discografică a lui Maluma, este al treilea album în spaniolă cel mai vândut, în timp ce noua lui piesă ”El Préstamo” continuă să urce pe cele mai înalte poziţii, ajungând pe locul trei.

Ambii artişti se află în turnee mondiale, El Dorado Tour, pentru Shakira, şi F.A.M.E Tour, pentru Maluma.

NEBUNIE în rândul fanilor cântărețelor Ariana Grande și Nicki Minaj! AU LANSAT melodia pe care au promis-o! O vei pune p... E oficial, "Despacito" şi-a pierdut coroana. Asta-i cea mai tare piesă LATINO a momentului! E nebunie, toţi o ...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri