Căutare Live

DEZASTRU TOTAL! Băieţii după care suspinau toate fetele în anii '90 cântă HIT-ul momentului. Backstreet Boys o dau în bară cu "Despacito"

A apus vremea când cei cinci din Backstreet Boys cucereau întreaga planetă cu melodiile lor, însă băieţii din trupa anilor '90 nu se lasă

A apus vremea când cei cinci din Backstreet Boys cucereau întreaga planetă cu melodiile lor, însă băieţii din trupa anilor '90 nu se lasă

Invitaţi de curând la o emisiune TV, aceştia s-au lăsat pe mâna destinului care a ales să interpreteze piesa "Despacito". Cum s-au descurcat? Nu prea bine!

Fanii, însă, i-au încurajat şi felicitat pentru curajul de a cânta în limba spaniolă.

Backstreet Boys este o formație americană, formată în Orlando, Florida în data de 20 aprilie 1993. Formația este alcătuită din 5 membri: A. J. McLean, Howie Dorough, Brian Littrell, Nick Carter și Kevin Richardson.

Au vândut peste 130 milioane de albume în lumea întreagă, fiind cea mai bine vândută trupă de băieți din istorie și una din cele mai bine vândute formații din toate timpurile. Ei sunt primul grup de după Sade, care a reușit performanța de a avea primele 9 albume ajungând în top 10 Billboard 200, și unicul boy band care a reușit asta.

Nicky Jam revine cu o piesă nou-nouță. "Si Tú La Ves" aduce la viață vechile iubiri și te face să te reîndrăgo... Delia nu mai arată deloc așa cum o știau fanii! Cum a apărut diva în vacanță...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri