Căutare Live

Directia 5 lanseaza "Romantic"

Trupa de suflet a muzicii romanesti – Directia 5 – lanseaza pe 10 si 24 mai, la Teatru National, noul album intitulat “Romantic”.

"Este momentul artistic cel mai natural al trupei Directia 5. "Romantic" este un disc imprimat dintr-o singura inspiratie, cu sunete naturale, fara sintetizator.

Am acordat atentie starii discului si nu alinierii sale la un fel de a se canta actual. Iubim muzica si acest lucru se vede si pe acest album".

Noul album al trupei contine 12 piese, dar si 4 Bonus Video din concertele live pe care Directia 5 le-a sustinut in Bucuresti.

Ca de fiecare data, Directia 5 isi invita publicul sa traiasca impreuna o experienta sonora minunata.

Primul extras pe single, piesa "Caut altceva", ruleaza deja pe posturile radio. In curand, single-ul va beneficia si de un videoclip in regia lui Dragos Buliga.

Directia 5 a lansat "Caut altceva"... Grasu XXl are videoclip la "Azi Nu"...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri