,,Doamne, e prea bine!”. Rihanna e mai HOT ca oricând! A depăşit 2 miliarde de descărcări pe Apple Music

Rihanna este prima cântăreaţă care a depăşit 2 miliarde de descărcări pe Apple Music, potrivit unui anunţ făcut de platforma de streaming.

Rihanna este prima cântăreaţă care a depăşit 2 miliarde de descărcări pe Apple Music, potrivit unui anunţ făcut de platforma de streaming.

Primele cinci poziţii ale clasamentului Apple Music al celor mai ascultate cântăreţe sunt ocupate de Rihanna, Taylor Swift, Beyoncé, Ariana Grande şi Adele.

Sia, Lana Del Rey, Selena Gomez, SZA şi Lady Gaga completează top 10.

Rihanna a reacţionat pe contul ei de Instagram, unde a publicat un videoclip cu o tânără dansând, însoțit de un comentariu: „Când am aflat că sunt cântăreaţa care a depăşit 2 miliarde de descărcări, la nivel mondial, pe Apple Music! Doamne, e prea bine!”

Robyn Rihanna Fenty s-a născut pe 20 februarie 1988, în Barbados. Stabilită la New York, artista a lansat opt albume de studio, începând cu anul 2005, iar 13 dintre single-uri sale au ajuns pe primul loc în topul Billboard. Discurile cântăreţei au fost vândute în peste 200 de milioane de copii, în întreaga lume. Ea este, între altele, câştigătoare a opt premii Grammy şi a 12 Billboard Music Awards. Rihanna a primit Michael Jackson Video Vanguard Award pentru întreaga carieră la gala MTV Video Music Awards 2016.

În august 2016, Rihanna a concerta pentru prima dată în România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Cântăreaţa este cunoscută şi pentru acţiunile sale umanitare şi implicarea în probleme de mediu şi socio-politice.

Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri