Doliu în lumea muzicii! Unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi a murit, după o lungă suferinţă cu o boală necruţătoare

Rick Hall, muzicianul care a devenit celebrul în muzică soul cu toate că era alb, a murit la 85 de ani în locuinţa sa din Muscle Shoals, un orăşel din Alabama.    

Rick Hall, muzicianul care a devenit celebrul în muzică soul cu toate că era alb, a murit la 85 de ani în locuinţa sa din Muscle Shoals, un orăşel din Alabama.

Artistul suferea de cancer. „Sperăm că formaţia din rai este pregătită. Dacă nu, vor fi probleme”, spun membrii familiei. Rick Hall şi-a transformat studioul de înregistrare într-un reper al muzicii soul din Statele Unite.

A fost producătorul multor artişti celebri printre care Otis Redding, Little Richard sau Aretha Franklin, care a înregistrat în studioul lui Hall unul dintre primele sale succese ''I Never Loved a Man (the Way I Love You)''.

Succesul în mediul afro-american al acestui acestui producător din comunitatea albă, care a avut o copilărie săracă, este cu atât mai remarcabilă cu s-a petrecut în Alabama, unul dintre cele mai conservatoare state americane. „Sunt unul de-al lor. Mă simt negru”, a explicat Rick Hall într-o intervenţie televizată, conform Agerpres.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri