DOLIU în lumea showbiz-ului. O fostă prezentatoare de la Eurovision a fost găsită moartă, în locuința sa

Katie Boyle, o fostă prezentatoare a Eurovision Song Contest, a murit în locuinţa ei, la vârsta de 91 de ani, a anunţat reprezentantul ei, potrivit bbc.com.

Boyle, cunoscută şi drept Lady Saunders, a fost o personalitate TV şi o actriţă britanică, născută în Italia, cunoscută, între altele, pentru game show-uri. Ea şi-a început cariera de şase decenii ca model, înainte de a deveni actriţă şi crainic BBC.

Katie Boyle a prezentat patru ediţii ale concursului Eurovision, între anii 1960 şi 1974. Ea a prezentat şi premiile muzicale Ivor Novello.

Ea a avut o emisiune de radio intitulată „Katie and Friends”, pe BBC Radio 2, şi a semnat o rubrică de sfaturi pentru cititori în revista TV Times.

Mai târziu, Boyle şi-a manifestat sprijinul pentru organizaţii caritabile în beneficiul animalelor. Lady Saunders a fost membru al comitetului centrului Battersea Dogs Home pentru o perioadă de peste 25 de ani.

Boyle s-a născut cu numele Caterina Irene Elena Maria Imperiali de Principi di Francavilla, pe 29 mai 1926, într-un palat din Florenţa, care aparţinuse familiei regale italiene.

Ultimele știri