Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Doliu uriaș în lumea muzicii! Soțul cântăreței Viorica Chiurciu s-a stins fulgerător

Cântăreața de muzică populară Viorica Chiurciu este în doliu după ce soțul ei, cercetătorul Constantin Chiurciu, s-a stins fulgerător!

Doliu pentru cântăreața de muzică populară Viorica Chiurciu, după ce soțul său a murit fulgerător

Interpreta de muzică populară Viorica Chiurciu trece prin momente extrem de dificile după ce soțul său, dr. Inginer chimist Constantin Chiurciu, un cercetător de renume, s-a stins din viață.

Împietrită de durere, Viorica Chiurciu și-a condus pe ultimul drum soțul vineri, 1 noiembrie, la Cimitirul Vechi din comuna Afumați, Ilfov, locul unde acesta s-a născut, a locuit și în apropierea căruia și-a desfășurat munca de cercetate.

Timp de 35 de ani, Constantin și Viorica Chiurciu au fost nedespărțiți – amândoi oameni de știință, ea doctor în medicină veterinară, el inginer chimist doctorand, de asemenea manageri de succes, creatorii unui brand în industria vaccinurilor și a medicamentelor făcute prin cercetare proprie.

„Din 1983 noi am lucrat permanent în acelaşi laborator, în acelaşi birou. Deci am fost împreună 24 din 24 de ore. Mulţi spun că nu e bine să lucrezi cu soţia sau cu soţul, dar noi ne-am simţit la fel de bine şi în familie, şi în producţie”, a povestit în trecut Constantin Chiurciu, la emisiunea "Totul pentru dragoste", de la Antena 1.

Doliu pentru cântăreața de muzică populară Viorica Chiurciu

Povestea lor de dragoste datează de la începutul anilor 80, când s-au cunoscut într-un laborator de cercetare medicală. Munca i-a unit și au creat împreună peste 300 de medicamente.

Constantin Chiurciu și-a încurajat soția să nu renunțe la marea sa pasiune pentru muzica populară și a ambiționat-o să nu renunțe la munca de pe scenă, în slujba cântecului popular – pasiunea Vioricăi dintotdeauna. Tot el a încurajat-o să devină studentă la Conservator.

Constantin Chiurciu a avut de-a lungul timpului grijă de zeci de vedete, printre care și Ionuț Dolănescu sau Paul Surugiu-Fuego, arată cei de la bzi.ro.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro