După "Visele" cu care a cucerit topurile muzicale, Irina Rimes lansează videoclip-ul piesei "Da'ce tu". George Burcea, iubitul Andreei Bălan, personajul principal

După succesul cu piesa Visele, Irina Rimes a lansat videoclipul piesei "Da' ce tu" şi are toate şansele să devină un hit. Îţi ajunge la suflet, de la primele cuvinte. Că doar nu există om care să nu fi suferit din dragoste.

După succesul cu piesa Visele, Irina Rimes a lansat videoclipul piesei "Da' ce tu" şi are toate şansele să devină un hit. Îţi ajunge la suflet, de la primele cuvinte. Că doar nu există om care să nu fi suferit din dragoste.

Personajul principal din povestea clipului este chiar iubitul Andreei Bălan, George Burcea. Acesta joacă rolul de partener al frumoasei cântăreţe.

Piesa este foarte tare, uşor diferită de cele cu care te-ai obişnuit, iar videoclipul spune perfect povestea dintre cei doi iubiţi.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri