Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Ellie White si-a surprins iubitul cu un weekend romantic la munte

Romantica din fire, Ellie White a tinut sa-i faca o surpriza inedita iubitului ei, Doru Tinca, cu prilejul zilei de nastere. Artista si-a anuntat iubitul in ultima clipa sa-si faca bagajele si sa se pregateasca pentru un weekend in care dragostea este cuvantul de ordine.

"Am plecat spre Brasov, acolo avea rezervate doua nopti in apartamentul unui hotel de cinci stele din Poiana Brasov. Este o camera cu jacuzzi si m-am asigurat ca va exista sampanie si o cutie cu bomboane de ciocolata belgiana, preferatele lui Doru", declara Ellie White.

Cadoul artistei nu se rezuma numai la un weekend romantic ci si la un gadget pe care Doru si-l dorea de multa vreme. "Iubitul meu este pasionat de gadgeturi, astfel ca i-am comandat un iPad. Acesta este singurul care mai lipsea din colectie", mai povesteste Ellie White.

Ellie White si Doru Tinca formeaza un cuplu de aproape trei ani, iar intre cei doi a fost dragoste la prima vedere. Artista nu s-a sfiit sa declare ca multe dintre schimbarile recente din viata ei se datoreaza lui Doru, care ii ghideaza acum cariera ei profesionala.

Ellie White a revenit pe piata muzicala odata cu lansarea piesei "Power of Love", al carui clip a fost filmat in Sicilia in luna iulie.

Recomandari