Antena Căutare

Elvis Presley s-ar răsuci în mormânt! Una dintre cele mai iubite piese ale sale, făcută PRAF în doar câteva secunde!

Ori a pierdut un pariu, ori e nebun de legat! La prima vedere, Mitchell Wahl pare un tip ruşinos, retras, cu faţă de tocilar. Nimic nu dă de gol, însă, "talentul" său nemărginit.

Ori a pierdut un pariu, ori e nebun de legat! La prima vedere, Mitchell Wahl pare un tip ruşinos, retras, cu faţă de tocilar. Nimic nu dă de gol, însă, "talentul" său nemărginit.

Băiatul a isterizat o sală întreagă cu vocea sa, la X Factor Noua Zeelandă. Nu, nu vă gândiţi că are cine ştie ce glas de privighetoare, dar sigur o să-l ţineţi minte mult timp de acum încolo.

De ce? Mitchell a "cântat" celebra piesă a regelui Elvis Presley, "I can't stop falling in love with you", iar interpretarea e demnă de filmele horror.

Râdem noi, dar nu-i de râs, ci de plâns! Spune că are acasă 50 de găini "simpatice", pe care i-ar fi plăcut să le ia cu el la audiţii, ca să-l susţină. Culmea e că Mitchell chiar crede în talentul său şi e convins că poate să susţină un spectacol.

E un ”Campion”! Leonard Doroftei apare într-un videoclip muzical... Lumea muzicală e în stare de şoc! Una dintre cele mai iubite trupe de rock SE RETRAGE...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x