Căutare Live

Etapa europeana a turneului Bon Jovi a debutat in Croatia, la Zagreb

Trupa Bon Jovi le-a aratat croatilor cum se canta rock: tare, in forta si cu risipa de energie. Concertul de la Zagreb a fost un start excelent al etapei europene din turneul trupei care include si Romania.

Trupa a ridicat in picioare publicul din Zagreb, in deschiderea etapei europene a turneului mondial. Bon Jovi le promite europenilor ca la concertele lor nu se face economie nici de energie, nici de hituri.

Au demonstrat-o din plin la Zagreb, iar fanii lor trebuie sa stie ca fiecare show aduce cateva surprize.

Piesele cantate sunt de pe toate albumele, de la Runaway pana la cel mai recent album, The Circle. Lista pieselor se schimba de la un concert la altul.

Bon Jovi va concerta la Bucuresti pe data de 10 iulie.

Simti ca ai talent la dans si o voce impresionanta? Crezi ca ai putea deveni vedeta dar nimeni nu ti-a dat posibilitatea sa arati ceea ce stii? Inscrie-te acum la auditiile pentru X Factor si viata ti se poate schimba!

sursa: antena3.ro

foto: hepta

Julio Iglesias: Din poarta lui Real Madrid la Cerbul de Aur!... Al Bano si-a reintalnit fanii din Romania. Paula Seling, invitata speciala a cantaretului...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri