Eurovision 2019. Mihai Trăistariu, despre prestația României: ”Să o luăm pe rând”

 

Eurovision 2019. Cea de-a doua semifinală Eurovision a avut loc joi seara, iar reprezentanta României, Ester Peony nu a trecut mai departe, în finală. Mihai Trăistariu a ținut să comenteze, în stil propriu, prestațiile participanților de anul acesta.

România, reprezentată de cântăreaţa Ester Peony, cu piesa "On a Sunday", a ratat calificarea în finala Eurovision 2019, după semifinala de joi seară, care a avut loc la Expo Tel Aviv, în Israel. Aceasta este pentru a doua oară consecutiv când România nu se califică în finala Eurovision. Reprezentanţii României la Eurovision 2018, membrii trupei The Humans, au ratat şi ei calificarea în finală.

Mihai Trăistariu a comentat pe pagina sa de Facebook prestaţia artistei Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision 2019, în cea de-a doua semifinală a concursului. Deși, România nu s-a calificat în finală, Mihai Trăistariu a lăudat-o pe Ester Peony pestru prestația sa pe scena Eurovision 2019 și a ținut să-și exprime opinia și despre ceilalți participanți. 

”Să o luăm pe rând. Grafica face 75% din show! Unii artişti nici n-au mai adus oameni pe scenă, s-au folosit doar de grafică şi a fost super. Cât priveşte vocea şi melodia... După mintea mea, Azerbaijan va câştiga marea finală. Mi-a plăcut totul! A fost o surpriză neaşteptată pentru mine! Modern la maximum (...). Excelent e puţin spus. Rusul (Sergey Lazarev – n. red.) a făcut iarăşi un show excepţional, ar putea lua şi el locul I lejer. Olada mi-a plăcut încă de când am auzit piesa, acum vreo lună. Azi a excelat de asemenea

România a fost la mare înălţime. Ester a cântat fără greşeală, iar show-ul a fost chiar fain. Şi faza cu mâna, pe care au păstrat-o şi îmbunătăţit-o a fost un plus, zic eu! Piesa ei s-a încadrat perfect în peisaj, pentru că are sound-ul ultra modern. În concluzie, România s-a prezentat super bine”- a fost opinia lui Mihai Trăistariu privind Eurovision 2019.

Finala Eurovision 2019 - Țările care s-au calificat

Alături de reprezentanta României, în a doua semifinală Eurovision 2019, au participat Elveţia, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia de Nord, Norvegia, Rusia, Olanda, Croaţia, Lituania, Malta.

Dintre acestea s-au calificat în finala Eurovision:  Macedonia de Nord, Olanda, Albania, Suedia, Rusia, Azerbaidjan, Danemarca, Norvegia, Elveţia, Malta.

Grecia, Belarus, Serbia, Cipru, Estonia, Cehia, Australia, Islanda, San Marino şi Slovenia s-au calificat în finala Eurovision 2019 marţi, după prima semifinală.

Eurovision este o competiţie muzicală internaţională, organizată de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. Prima ediţie a avut loc în 1956, la Lugano, în Elveţia. Difuzat fără întrerupere, timp de 60 de ani, show-ul a devenit unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume. Printre artiştii care au urcat, de-a lungul anilor, pe scena Eurovision se numără ABBA, Julio Iglesias, Toto Cutugno, Celine Dion şi Johnny Logan.

Citește și: Cum comentează Mihai Trăistariu Eurovision 2019. ”Mi s-a făcut poftă să câștig locul I”facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI