Excentrica Miley Cyrus s-a cumințit!? Artista a lansat o baladă nou-nouță care sună foarte bine!

Miley Cyrus pare să fi renunțat puțin la atutudinea excentrică cu care ne-a obișnuit în ultimii ani și și-a readus în atenția publicului imaginea de fată cuminte, printr-o piesă de dragoste, ”Week without you”, în care vorbește despre... despărțire. 

Miley Cyrus pare să fi renunțat puțin la atutudinea excentrică cu care ne-a obișnuit în ultimii ani și și-a readus în atenția publicului imaginea de fată cuminte, printr-o piesă de dragoste, ”Week without you”, în care vorbește despre... despărțire.

Unii și-au pus imediat întrebarea, după cine suferă Miley, însă cei mai mulți au apreciat ca atare melodia, mai ales că versurile sunt desprinse din viața fiecăruia dintre noi.

”O, Doamne, acest cântec este absolut minunat iar eu, pur și simplu, număr zilele până când Miley își va lansa noul album. Sunt convins că va fi unul de excepție”, a comentat unul dintre fanii artistei, în așteptarea altor noutăți marca Miley Cyrus.

Până la un eventual videoclip al baladei sau alte proiecte muzicale ale artistei, te invităm să dai un play și să asculți ”Week without you”!

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri