Căutare Live

EXCLUSIV / Afla melodia preferata a lui Alin Vaduva, pe scena X Factor!

Alin Vaduva, unul dintre cei mai apreciati finalisti X Factor, ne-a dezvaluit, in urma unui interviu, care a fost melodia preferata pe care a interpretat-o in galele live ale show-ului Antenei 1.

"Sincer, au fost mai multe melodii preferate: 'Feeling good' - a lui Michael Bubble, 'I need a dollar' - Aloe Blac, 'Sex on fire' - Kings of Leon, 'Ordinary people' - John Legend, 'Ain't no sunshine' - Bill Withers. M-am regasit in fiecare melodie cate putin si le-am cantat cu drag pe toate.

Insa pe primul loc, daca ar fi sa fac un top, ar fi 'Sex on fire'".

Intrebat ce isi doreste sa faca in continuare, Alin Vaduva a fost extrem de modest:

"In continuare, imi doresc sa cant si sa fiu in atentia publicului. Daca mi s-ar oferi sansa sa plec, tot m-as intoarce in tara, pentru ca aici imi sunt radacinile si nu trebuie sa uiti niciodata de unde pleci si de oamenii care sunt cu toata inima alaturi de tine. Deocamdata am cateva propuneri de la producatori, dar nu am stabilit nimic concret".

Foto: a1.ro

Trupa Zero: „ Dan Bittman este un Zeu”... VIDEO! Asculta noul single Pacha Man - "Urci Si Cobori"!...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri