Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

EXCLUSIV! Celebrul chitarist Slash a vorbit la Observator despre concertul de pe 5 februarie, de la Sala Palatului

2013 va incepe in forta, in Romania, din punct de vedere muzical. Celebrul chitarist Slash va concerta la noi in premiera. Momentul zero: 5 februarie, Sala Palatului, Bucuresti. Fostul membru Guns N' Roses ne-a declarat in exclusivitate ca a cerut in mod special ca turneul sau est-european sa includa tara noastra.

“Pentru mine, tot acest turneu din februarie e axat pe Europa de Est. Totul a inceput acum cativa ani cand am incercat sa ajungem in Romania dar nu s-a putut atunci si am avut multi fani dezamagiti. Asa ca m-am asigurat acum ca vom avea si un turneu est-european care sa includa si Romania”, a spus chitaristul.

Slash vine in Romania sa-si promoveze ultimul sau album "Apocalyptic Love." La spectacolul de pe 5 februarie din Bucuresti, Slash a pregatit atat piese de pe ultimul sau album "Apocaliptic Love", cat si din repertoriul Velvet si Guns N'Roses. I se mai spune chitaristul cu Joben. Si asta pentru ca intotdeauna poarta unul in concertele sale.

Artistul in varsta de 47 de ani si-a inceput cariera in cadrul formatiei Guns N'Roses. Nonconformist, creativ si exploziv, Slash a avut o influenta semnificativa asupra stilului si imaginii trupei, pana la despartirea din 1996. Ramane in istorie solo-ul din "November Rain", cu care ocupa locul 6 in top 100 al celor mai bune solouri de chitara din lume.

“Apreciez foarte mult ca acel solo are atata succes. Si oamenii intotdeauna tind sa creada ca stai si lucrezi foarte mult la un solo, sa-l scrii, sa-l orchestrezi, dar la mine a fost totul spontan”, a marturisit Slash.

Numele lui real este Saul Hudson. Mama sa este de culoare, iar tatal englez. Slash a luat contact cu lumea entertainmentului inca din copilarie, ambii parinti lucrand in domeniu.

Recomandari