Căutare Live

Familia lui Bob Marley a pierdut drepturile de autor pentru 5 dintre albumele acestuia

Familia cunoscutului Bob Marley a pierdut procesul pentru drepturi de autor im dauna companiei de discuri Universal Music, cea care a inregistrat o mare parte din albumele muzicianului jamaican.

O judecatoare din New York a decis ca UMG detine drepturile pentru ultimele 5 albume ale lui Bob Marley.

Sotia cantaretului si copii acestuia spun ca grupul Universal a luat decizii foarte proaste in ceea ce priveste distribuirea muzicii lui Bob Marley si sustin ca nu au primit nici un ban de pe urma vanzarilor.

Judecatoarea a decis insa in favoarea Universal Music, detinatoarea casei de discuri Island, pentru care a inregistrat Marley, spunand ca muzica artistului intra sub incidenta legii din Statele Unite.

Inregistrarile la care se face referire sunt din perioada 1973 - 1979, printe acestea regasindu-se hiturile "One love" si "No women, no cry"

Robbie Williams renunta la concertul de la Jocurile Olimpice... Familia lui Bob Marley a pierdut lupta juridica pentru drepturile de autor asupra a 5 albume...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri