Căutare Live

Fanii sunt în delir! La 19 ani de când au înnebunit planeta cu ”Everybody", Backstreet Boys a revenit pe scenă! Cum sună, astăzi, hitul care a făcut furori în anii '90. Băieții au cântat live!

Cu ocazia festivalului iHeartRadio, fanii trupei Backstreet Boys au retrăit una dintre cele mai frumoase perioade. S-au întors în anii '90, la copilăria și tinerețea lor. 

Cu ocazia festivalului iHeartRadio, fanii trupei Backstreet Boys au retrăit una dintre cele mai frumoase perioade. S-au întors în anii '90, la copilăria și tinerețea lor.

După 19 ani, băieții s-au reunit pentru a cânta din nou piesa care a făcut furori la acea vreme: ”Everybody". Și se vede treaba că nu-s deloc "trecuți", cum s-ar aștepta unii. În duet cu trupa Florida Georgia Line, au cucerit publicul, iar fanii au fost în culmea fericirii.

La începutul verii, cele două trupe au înregistrat împreună o piesă care va fi inclusă pe albumul băieților de la Florida Georgia Line, potrivit zutv.ro.

Neymar, Shakira și David Guetta și-au uimit fanii! Cum crezi că sună melodia cântată de vedete? (VIDEO)... O relaţie eşuată a oferit lumii una dintre cele mai frumoase melodii de dragoste. Povestea piesei “Love of My Life”, ded...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri