Fanii sunt în stare de șoc! Ce s-a întâmplat cu artistul Zayn Malik și modelul Gigi Hadid, în urmă cu puțin timp

 
+2 click pentru
galerie

Vestea momentului în lumea muzicală! Celebrul cântăreț Zayn Malik și iubita sa, modelul Gigi Hadid, au făcut un anunț la care nimeni nu s-ar fi așteptat. În doar câteva ore, fanii din întreaga lume au aflat și au un mare semn de întrebare!

Zayn Malik, fost membru al trupei de băieţi One Direction, în vârstă de 25 de ani, a scris pe platforma de socializare Twitter că el şi Hadid au avut o relaţie „incredibilă, distractivă şi cu iubire”. El a adăugat că o admiră mult pe Gigi Hadid „ca femeie şi prietenă”.

Modelul Gigi Hadid şi cântăreţul Zayn Malik au anunţat, marţi, că s-au despărţit, după aproximativ doi ani de relaţie, fără să precizeze motivul pentru care au luat această decizie, scrie Reuters. Fanii se întreabă curioși ce anume a dus la separare.

La rândul ei, Gigi Hadid, în vârstă de 22 de ani, model pentru Victoria’s Secret, Fendi şi Tommy Hilfiger, a scris pe Twitter că îi urează tot binele lui Zayn Malik. „Voi fi întotdeauna recunoscătoare pentru dragostea, momentele şi lecţiile de viaţă pe care eu şi Z le-am trăit împreună”, a adăugat ea.

Gigi Hadid şi Zayn Malik şi-au început relaţia la sfârşitul anului 2015 şi au devenit unul dintre cele mai cunoscute cupluri după ce au apărut îmrepună în videoclipul muzical „Pillowtalk”, lansat în ianuarie 2016 de Malik, arată cei de la news.ro.

Cei doi au anunţat oficial că formează un cuplu în mai 2016, când au apărut împreună la Met Gala. În august 2017, au fost fotografiaţi împreună pentru coperta revistei Vogue.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE