Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Fiica Oliviei Newton Jonh, drogata si sinucigasa in cel mai recent videoclip!

Fiica celebrei Olivia Newton John a ingrozit industria muzicala internationala cu cel mai nou videoclip in cadrul caruia apare prizand cocaina si taindu-si venele.

La cei 25 de ani ai sai, Chloe Lattanzi simte nevoia sa se exprime artistic intr-un mod pesimist. Videoclipul piesei sale, Play with me, a ingrozit o lume intreaga, in masura in care tanara apare murdara de cocaina la nas si are mai multe tentative de sinucidere.

Intr-o secventa, Chloe Lattanzi incearca sa isi taie venele in timp ce iubitul sau sta deoparte cu totul absent, iar intr-o alta secventa, artista indreapta un pistol spre propriul cap, aparand cu urme de praf alb la nas.

Chloe Lattanzi nu a inteles reactia de oroare a publicului, explicand cu inocenta ca este doar un mod de exprimare artistica a nevoii de dragoste.

"Este vorba despre modul in care cele mai multe femei mor pe dinauntru in fata barbatului iubit, mor de tristete si nevoia de a fi vazute, auzite si bagate in seama de iubitul lor", a spus Chloe Lattanzi despre videoclipul Play with Me, lansat cu o saptamana in urma pe Youtube.

Recomandari