Căutare Live

"Finalistul X Factor is back"! Alin Văduva și Connect-R, duet MEMORABIL la "România Dansează"

Aliiiiiiin Văduva!!! Sigur vi-l amintiţi, a fost finalist X Factor în primul sezon. Ei bine, asta da surpriză! El a acompaniat vocal trupa "Joy of life" şi împreună au făcut spectacol pe scena "România Dansează".

Aliiiiiiin Văduva!!! Sigur vi-l amintiţi, a fost finalist X Factor în primul sezon. Ei bine, asta da supriză! El a acompaniat vocal trupa "Joy of life" şi împreună au făcut spectacol pe scena "România Dansează".

Fetele care au încins platoul cu momentul lor spectaculos n-au avut nevoie de cd, asta pentru că l-au avut pe Alin Văduva, care le-a oferit vocea live pe piesa lui Loreen, "Euphoria".

Fascinat de prestația finalistului X Factor, Connect-R le-a cam dat emoţii concurentelor. De ce? Pentru că a vrut neapărat să cânte cu Alin! Și a făcut-o! S-au completat perfect și a ieșit un moment de zile mari și îndelung aplaudat de public.

Connect-R și Alin Văduva au fost memorabili! Și, cine știe, poate pun și de-o colaborare cei doi!

Vezi prestația trupei "Joy of live", acompaniată LIVE de finalistul X Factor!

Les Elephants Bizarres îşi lansează noul album la Cluj, pe 8 mai... Andreea Bănică a "rupt boxele" alături de Shift, la "Neatza"...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri