Căutare Live

FORZA ZU. Florin Chilian, cu lacrimi în ochi: „Eu mă opresc... Voi cântați mai bine!”

Unul dintre cele mai electrizante momente ale mega concertului din Piața Constituției l-a avut ca protagonist pe Florin Chilian

Unul dintre cele mai electrizante momente ale mega concertului din Piața Constituției l-a avut ca protagonist pe Florin Chilian.

Cine nu știe versurile piesei „Zece”? Răspunsul l-a aflat Florin Chilian chiar în timpul „Forza Zu”, acolo unde a avut parte de una dintre cele mai frumoase surprize din cariera sa de artist. Impresionat până la lacrimi de felul în care publicul a reacționat la această melodie. Cei 100.000 de oameni care au umplut piața până la refuz i-au oferit artistului un moment de neuitat și l-au făcut să exclame: „Mă opresc... Voi cântați mult mai bine!”

Sandra N., apariție răvășitoare la Forza ZU! Vezi ce ținută a avut artista!... FORZA ZU. Băieți de băieți. Shift și Connect-R „au băgat mare” în Piața Constituției!...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri