Foto de senzaţie! Dacă ai fost fan REBELDE trebuie să vezi fotografiile astea! Cum arată acum băieţii din trupa RBD. Sunt de nerecunoscut

 
+11 click pentru
galerie

În anii 2000, telenovela "Rebelde" făcea furori în întreaga lume iar cei trei băieţi din trupa RBD au furat inimile a milioane de adolescente. Dacă şi tu ai avut un poster cu ei lipit pe uşa de la şifonier, atunci trebuie să vezi imaginile acestea

Christopher von Uckermann - DIEGO BUSTAMANTE: Christopher a decis să renunţe la muzică şi a ales să continue doar cu actoria. Din 2009 până în 2012 a interpretat rolul unui magician în serialul "Kdabra", iar din 2016 a revenit pe micile ecrane, în producţia "2091".

Alfonso Herrera - MIGUEL ARANGO: Pe lângă rolurile de succes din telenovelel, acesta a reuşit să dea lovitura şi în Statele Unite. Cel mai important, acesta s-a căsătorit anul trecut si a devenit tatăl unui băieţel.

Christian Chavez - GIOVANNI MENDEZ: De când a părăsit trupa RBD, artistul a fost implicat în mai multe scandaluri, ba chiar a încercat să se şi sinucidă. Este, însă, singurul care şi-a continuat cariera în muzică. 


 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe