Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Free Deejays lanseaza videoclipul “Around the world”

“Around the world” este cel mai recent single lansat de Free Deejays. Pe langa un sound inedit si un refren care te prinde de la prima auditie, “Around the world” are si “acel ceva” pozitiv care te face sa zambesti si te duce cu gandul la vacanta, la distractie si petrecere, asadar o piesa perfecta pentru sezonul estival !

Piesa baietilor de la Free Deejays beneficiaza de acum si de un videoclip al carui scenariu se incadreaza perfect in tema piesei.: libertate, vacanta, pofta de viata si voie buna.

Clipul "Around the world" te poarta intr-un mini sejur prin cele mai importante orase si tari ale lumii. Din Londra la New Delhi, de la Paris ajung in Tibet, din Africa in Rusia sau New York.

In formula Marian-Bogdan Tascau si Rares Varniote, Free Deejays este unul dintre cele mai fresh proiecte de pe piata muzicala romaneasca.

Bogdan are o experienta de 15 ani ca si artist, compozitor si producator muzical, iar Rares canta de la 10 ani. Atunci cand sunt impreuna pe scena, vibratia muzicii lor transforma oamenii.

Recomandari