Căutare Live

Gheorghe Gheorghiu lanseaza album pe plaja

Gheorghe Gheorghiu isi lanseaza cel de-al 15-lea album pe plaja, intr-un turneu aniversar de zece concerte estivale.

35 de ani de intensa activitate muzicala, peste 2,5 milioane de albume vandute vorbitorilor de limba romana, respectul a sute de mii de romani si un turneu estival de amploare - "Indragosteste-ma de tine" (Mix Music).

Sunt repere importante din viata si cariera simpaticului solist al cantecului de dragoste Gheorghe Gheorghiu, care ofera publicului cel de-al 15-lea sau album de autor - "Indragosteste-ma de tine".

Material aniversar sarbatorit prin zece grandioase spectacole pe litoralul romanesc (16 iulie - 29 august), inedit proiect pus produs si organizat de Mix Music Entertainment (www.mixmusic.ro). Noul disc de autor propune 12 piese noi, majoritatea inregistrate in conditii exceptionale la New Sound (Manhattann, NY).

Melodii de dragoste ce completeaza bagajul sau de peste 20 de succese muzicale, amintim "Steaua mea", "Unde dragoste nu e, nimic nu e", "Doi ochi caprui" ori "Ma gandesc la tine", multe lansate in cadrul Festivalului "Flacăra".

Turneul estival ce poarta titlul noului disc - "Indragosteste-ma de tine" va cuprinde numai spectacole de plaja, un concept artistic deosebit din punct de vedere al locatiilor neconventionale. "Plaja este locul unde imi petrec toate verile. Unde ma reculeg, ma inspir, ma bucur de viata la buza marii. Iar un concert pe plaja este un motiv sa uitam de conventii si formalitati", marturiseste solistul.

Alaturi de Gheorghe Gheorghiu, trupa Shine, Emma Stefan si sexoasele "cherry" (trupa feminina de balet "Ciresica").

Sursa: MixMusic

VIDEO! Castigatorii de la Romanian Music Awards... Eros Ramazzotti, de exceptie la Bucuresti...
Ultimele știri