Antena Căutare

17 iulie, Piața Constituției! Gumă de mestecat și o consolă de jocuri: Robbie Williams, un artist fără extravaganțe

Cel mai aşteptat concert al anului este la doar 2 zile distanţă. După ce a făcut spectacol în cele mai mari oraşe ale lumii, Robbie Williams vine să-i cucerească şi pe români. Artistul nu va fi singur. Aproape o mie de oameni fac parte din echipa lui

Cel mai aşteptat concert al anului este la doar 2 zile distanţă. După ce a făcut spectacol în cele mai mari oraşe ale lumii, Robbie Williams vine să-i cucerească şi pe români. Artistul nu va fi singur. Aproape o mie de oameni fac parte din echipa lui

Pe scenă veţi vedea şi artişti români. Delia va cânta în deschiderea concertului.

Robbie Williams va concerta în Piața Constituției vineri, pe 17 iulie

Robbie Williams ne va distra înconjurat de 600 de agenţi de securitate, iar 300 de oameni din staff-ul artistului se vor asigura că artistului i se va face pe plac. Alţi 150 de maşinişti vor avea grijă ca melodiile lui să sune impecabil.

Interviu EXCLUSIV cu Robbie Williams

Cerinţele Lui Robbie nu sunt la fel de extravagante ca ale altor artişti străini. Britanicul vrea ca în ziua concertului să aibă un meniu sănătos: somon, carne de miel, legume sau sushi. În spatele scenei, artistul vrea să aibă la dispoziţie gumă de mestecat, lapte proaspăt, plante naturale şi o consolă de jocuri.

Piesele pe care Robbie Williams le va cânta la Bucureşti

Robbie Williams are stilul său. Make-up artiştii recomandă un machiaj smokeye în nuanţe de negru şi gri cu nişte linii extravagante.

La concertul "Let me entertain you", fanii NU vor avea voie să intre cu medicamente, decât dacă au reţetă de la doctor, binoclu, parfumuri, umbrele sau genţi voluminoase. Copiii vor avea accesul restricţionat.

Vineri seara, în Piaţa Constituţiei, sunt aşteptaţi peste 60 de mii de oameni. Accesul se va face de la ora 16 prin Bulevardul Libertăţii, intrările Izvor şi George Coşbuc.

Restricții de trafic în zona Pieței Constituției pentru concertul lui Robbie Williams

Pe 17 iulie, Antena 1, Radio ZU și D&D Entertainment prezintă concertul anului! Piesele pe care Robbie Williams le v... Restricții de trafic în zona Pieței Constituției pentru concertul lui Robbie Williams...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Parteneri
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x