Trupa Hi-Q a lansat un nou videoclip regizat de Dragos Bucur

Trupa Hi-Q a lansat un nou videoclip pentru piesa „Soare”. Aceasta este o balada de dragoste despre o iubire implinita, o prietenie de durata, inspirata chiar din viata reala a celor trei componenti ai formatiei, Dana, Florin si Mihai.

Familia si prietenii sunt in centrul noului videoclip al trupei Hi-Q. Este un clip simplu, regizat char de catre sotul Danei Nalbaru, Dragos Bucur.

„Le-am propus varianta de a lucra cu el lui Mihai si lui Florin. Ei au spus, bai, putem sa incerca un scenariu. In momentul in care a venit scenariul le-a placut foarte mult si cumva lucrurile s-au legat. Dragos, fiind din familie, ne cunostea foarte bine, stia foarte bine ce vrem”, a declarat artista. In videoclip apare si fiica Danei, Sofia, care a stat o ora la filmari.

Noul videoclip are deja succes printre fani, iar Dana, Florin si Mihai lucreaza deja la un nou album si se pregatesc pentru un nou clip.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri