Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Hiturile latino invadează România! Thalia și Maluma, colaborarea ce poate naște păcate. "Desde Esa Noche" ne-am îndrăgostit de piesa asta! Peste 150 de milioane de vizualizări

Fără doar şi poate, Thalia este un exemplu de artist care, în timp, a rezistat pe primele locuri ale muzicii latino, peste hotare, dar şi printre preferinţele românilor. În anii '90, nu exista petrecere fără piesele ei, mai ales în rândul fetiţelor.

Fără doar şi poate, Thalia este un exemplu de artist care, în timp, a rezistat pe primele locuri ale muzicii latino, peste hotare, dar şi printre preferinţele românilor. În anii '90, nu exista petrecere fără piesele ei, mai ales în rândul fetiţelor.

Pe lângă rolurile memorabile din telenovele, pentru care a fost adorată de milioane de fani, Thalia este o cântăreaţă desăvârşită. Colaborarea cu Maluma a fost o surpriză pentru fanii artistei.

Clipul sexy și ritmurile fierbinţi i-au cucerit pe cei peste 150 de milioane care au ascultat piesă pe YouTube, lansată în urmă cu mai puțin de un an. Chiar merită!

Recomandari