Live acumObservator 06
Prime Time 20:25Chefi la cutite

„Hollywood’s Bleeding” al lui Post Malone, primul album care a petrecut cinci săptămâni în fruntea Billboard 200 în mai mult de un an

„Hollywood’s Bleeding” al lui Post Malone a revenit pe primul loc în Billboard 200, devenind primul album care a petrecut cinci săptămâni în fruntea topului în decurs de mai bine de un an.

Lansat pe 21 septembrie, discul a fost vândut în 78.000 de exemplare în a noua săptămână, potrivit Nielsen Music.

Cel mai recent, „Scorpion” al lui Drake a petrecut cinci săptămâni pe această poziţie, în perioada iulie - august 2018.

„Hollywood’s Bleeding” a petrecut primele trei săptămâni pe primul loc, unde a revenit după a şaptea de la lansare.

Săptămâna trecută, el s-a clasat pe locul al doilea, fiind devansat de „Jesus Is King” al lui Kanye West.

„Hollywood’s Bleeding” este şi primul album al lui Post Malone care înregistrează cele mai multe săptămâni în această poziţie. „beerbongs & bentleys”, lansat de rapper în 2018, a petrecut trei săptămâni în vârful clasamentului.

În cel mai recent top Billboard 200, rapperul Kanye West şi „Jesus Is King” s-au clasat pe poziţia a doua, rapperul YoungBoy Never Broke Again şi „AI YoungBoy 2”, pe a treia, Miranda Lambert şi „Wildcard”, pe patru, şi cântăreaţa R&B Summer Walker cu „Over It”, pe cinci.

Billboard 200 clasifică cele mai populare albume din Statele Unite pe parcursul unei săptămâni, pe baza consumului multi-metric, care include vânzarea de copii fizice ale discurilor, single-urilor (10 cântece înseamnă un album) şi activitatea online (1.500 de accesări sunt egale cu un album).

Sursa : news.ro

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro