Căutare Live

Iulian Vasile a devenit femeie peste noapte!

Transformare incredibila in aceasta saptamana pentru Iulian Vasile la „Te cunosc de undeva!”.

Transformare incredibila in aceasta saptamana pentru Iulian Vasile la „Te cunosc de undeva!".

Bucuros nevoie mare ca are ocazia sa isi imite idolul, pe mama Whitney - asa cum ii place lui sa spuna, Iulian nu s-a dat in laturi de la nimic: si-a pus unghii si gene false, s-a epilat si a studiat intru totul gesturile artistei.

I-a coplesit de-a dreptul pe jurati, care au spus intr-un glas: „Iulian, ai fost 1 la 1 cu Whitney!". Bravo Iulian Vasile!


VEZI AICI EVOLUTIA LUI IULIAN VASILE!

Finalistul super show-ului X Factor a fost pus in dificultate sambata aceasta la „Te cunosc de undeva!". Mare fan Whitney Houston, Iulian a avut ocazia sa isi imite idolul si a avut parte de o transformare de zile mari. Unghii si gene false, rochie lunga, tocuri - toate au contribuit la o schimbare care i-a lasat fara cuvinte pe jurati.

Cu mimica, privirea, gesturile, atitudinea deosebita si in mod special felul in care s-a descurcat „pe toace" - Iulian a cucerit cu adevarat juriul „Te cunosc de undeva!"

VIDEO! Trupa Andre s-a reunit!... Pepe vs Pepe la „Te cunosc de undeva!”...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri