Festivalul El Carrusel revine! Iată cine sunt primii artiști anunțați:

 

După succesul înregistrat anul trecut de recitalurile artiștilor latino Maluma și Luis Fonsi, festivalul El Carrusel revine și în 2019, în perioada 27-30 iunie, la Romexpo. Ediția de anul acesta îi are cap de afiș pe J Balvin, Nicky Jam și Ozuna, unii dintre cei mai apreciați artiști raggaeton ai momentului.

Ca și anul trecut, festivalul El Carrusel va avea loc la Romexpo, unde pe lângă scenă, vor fi amplasate zone de divertisment și relaxare, iar accesul va fi permis începând cu ora 14:00.

J Balvin a devenit cunoscut internațional o dată cu lansarea hitului Tranquila, în 2013, fiind în acest momentul unul dintre cei mai bine vânduți sud-americani. Acesta a obținut discuri de diamant pentru vânzările pieselor 6 AM și Ay Vamos. Artistul mai este cunoscut pentru colaborările cu Willy William pentru hitul Mi Gente, cu Nicky Jam, pentru single-ul X, sau cu Jeon și Anita, pentru single-ul Macika.

Nicky Jam a colaborat, printre alții cu Daddy Yankee, Enrique Iglesias, J Balvin, Steve Aoki sau Ozuna, fiind și laureatul unui premiu Grammy în 2015, pentru piesa El Perdon. În 2018, Nicky Jam a cântat alături de Will Smith în deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia.

Ozuna este un alt artist raggaeton ce s-a făcut remarcat pentru piesa Taki Taki, lansată la sfârșitul anului 2018, care a adunat peste un miliard de vizualizări pe youtube.

Organizatorii au pus deja biletele early bird la vânzare, care costă între 330 și 430 lei. După epuizarea acestora, prețurile biletelor vor varia între 380 și 720 de lei.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI