Veste bună pentru cei care și-au luat bilete la Ed Sheeran! James Bay și Zara Larsson deschid concertul artistului britanic!

 
+2 click pentru
galerie

Organizatorii concertului pe care Ed Sheeran îl va susține pe Arena Națională din București, pe 3 iulie 2019, au anunțat că James Bay și Zara Larsson sunt artiștii care vor cânta în deschiderea spectacolului artistului britanic.

James Bay este un cântăreț și compozitor englez, care a debutat în 2015 cu albumul ”Chaos and the Calm”,  ajuns pe primul loc în topurile britanice de profil. Artistul a primit în 2016 premiul Brit Awards pentru Cel mai bun artist britanic dar și 3 nominalizări la Grammy, în același an. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără Hold Back the River, Let it Go sau Scars.

Zara Larsson este o tânără cântăreață și compozitoare suedeză care s-a remarcat încă de la vârsta de 10 ani, atunci când a câștigat varianta locală a showului ”Got Talent” și care a devenit, în scurt timp, o vedetă mondială. Zara Larsson a fost nominalizată de revista TIME în topul celor mai influenți 30 de adolescenți în anul 2016.

Zara a colaborat cu David Guetta pentru imnul Campionatului European de Fotbal din 2016, This One’s For You, dar și cu trupa britanică de synth-pop Clean Bandit, pentru piesa Symphony. Artista suedeza va include în spectacolul de la București și hituri precum It Ain`t My Fault sau Lush Life.

Concertul lui Ed Sheeran de la București, de pe 3 iulie 2019, face parte din turneul european de promovare a albumului său Divide, ce include țări precum Franța, Germania, Italia, Danemarca, Cehia, Austria, Ungaria, Islanda sau UK.

Deși numărul de bilete pentru concertul vedetei britanice a fost suplimentat, acestea sunt pe cale să fie epuizate și sunt toate șansele ca spectacolul să fie unul sold-out.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI