Antena Căutare

Jean Gavril şi Feli au lansat melodia „Ultimul val", o piesă care vorbeşte despre plecare şi golul imens rămas în urma pierderii cuiva drag

30 de ore de filmare, patru locaţii diferite din Chişinău, o echipă de producţie formată din peste 20 de oameni, macara, decor de film, acvariu imens cu două tone de apă. O desfăşurare de forţe pentru cel mai nou videoclip al lor.

Jean Gavril şi Feli au lansat recent melodia "Ultimul val". O piesă care vorbeşte despre plecare şi golul imens rămas în urma pierderii cuiva drag. După moartea tatălui unuia dintre cei mai buni prieteni ai săi, Jean Gavril şi-a pus, pe note muzicale, trăirile şi emoţiile.

De la atmosferă, lumini, efecte, încadraturi, totul este încărcat de dramatism. Iar mesajul puternic transmis a avut instant priză la public. Drept dovadă, „Ultimul val" este deja un hit la radio si in online.

Harry Styles, din nou în fruntea Billboard 200. Patru albume cu muzică pentru Crăciun, în top 10... Box office România 2019 - „Avengers”, „Captain Marvel”, „Star Wars” şi „Spider-Man”, între filmele cu cele mai mari înca...
Cum te poți bucura de cea mai bună aromă a legumelor: sfaturi simple de gătit
Află cum te poți bucura de cea mai bună aromă a legumelor, mai ales dacă vrei să schimbi...
Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2023. Racii vor primi o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2023 spune că nativii in zodia Rac vor avea parte de vești...
Parteneri
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x