Căutare Live

Jennifer Lopez a acceptat 12 milioane de dolari pentru jurizarea American Idol

Cantareata a negociat cu oficialii show-pentru a prelua unul din posturile libere din juriu, dupa plecarile lui Simon Cowell, Ellen DeGeneres si Kara DioGuardi.

Presa mondena de peste Ocean sustine ca Lopez a cerut 15 milioane de euro pentru a aparea in seria de succes, plus un contract de imagine si mai multe episoade pilot din partea posturilor TV care transmit emisiunea.

Cu toate acestea cererile ei pentru film si TV au fost refuzate, iar oferta financiara a fost ceva mai mica, numai 12 milioane de dolari. "Nu avea cum sa refuze o oferta atat de importanta", spun surse apropiate cantaretei.

Jennifer Lopez, in varsta de 41 de ani, si-a schimbat casa de discuri in aceasta vara, dupa ce Sony Records a rupt contractul. De aceea, starul vrea sa intarzie anuntul participarii sale la American Idol pana dupa lansarea noului sau single, alaturi de casa de discuri Island Def Jam.

Presa de peste Ocean scrie ca si membrul grupului Aerosmith, Steven Tyler, va face parte din juriul American Idol.

Robbie Williams renunta la concertul de la Jocurile Olimpice... Ianna a semnat cu Universal Music...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri